Szarvashúst felkockázzuk és hideg
vízbe áztatjuk.
hagymát apróra vágjuk,
burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Így járunk el a
zellergumóval is.
fokhagymát áttörjük.
Bog
rácsban
zsírt hevítünk, majd megdinszteljük a
hagymát a
fokhagymával együtt. Megszórjuk piros
paprikával és
köménymaggal fűszerezzük. Majoránnát,
borsot és
sót adunk hozzá, majd összekeverjük. Ezután mehet bele a hús és a zöldségek. Felöntjük egy kevés
vízzel és felforraljuk.
burgonyát és zöldbabot akkor adjuk hozzá, ha a hús majdnem teljesen puha.
Habarást készítünk. Lisztet és a
tejfölt összekeverjük, majd kevergetve hozzáadjuk a leveshez.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>