A szalonnát egy kivajazott jénaiba terítjük, majd rátesszük a felszeletelt hagymát, és 10 percig így pároljuk. Ekkor rárakjuk a feldarabolt húst és a felcsí
A combot kicsontozzuk, összegöngyöljük, megkötözzük, megsózzuk. Zsírozott lábosba tesszük a felaprított zöldségeket, és a feldarabolt csontot, megfűszerez
A zsírban megpirítjuk a cukrot, zöldségeket, majd hozzáadjuk a lisztet, fűszereket, paradicsomot, vörösbort, és felöntjük vízzel. Ha a zöldségek megpuhultak
A húst alaposan mossuk át, ízlés szerint sózzuk be és vágjuk kockákra. Ezután forgassuk meg őket a lisztben, és helyezzük a párolóedénybe.
A levest a leve
A húst mélyen beirdaljuk, és a vágásokba helyezzük a szalonna darabokat. Az elkészítés többi része ugyan az, mint a párolt marhafartőnek.
A paradicsomokat mossuk meg, vágjuk le a tetejüket, a belsejüket vájjuk ki. A káposzta külső leveleit szedjük le, vágjuk félbe, szedjük ki a torzsát, és a le
A riszt főzzük meg, a gombát áztassuk vízbe, és a paprikát vágjuk falatnyi darabokra. A póréhagymát hosszában felezzük el, és daraboljuk fel. az olajat forr
A filézett húst beirdaljuk, és a résekbe fokhagyma szeleteket rakunk. A recept folytatása ugyan az, mint a párolt marhafartőé.
Ugrás a lap tetejére >>