Kondérban zsírt és hagymát pirítunk. Rárakjuk a feldarabolt bárányhúst és felöntjük vízzel. Sóval, pirospaprikával és köménymaggal ízesítjük. Gyakran
Leszedjük a hártyákat a herékről és sós vízben megabáljuk. Farkakat megperzseljük, utána pedig megkapargatjuk. Zsírban hagymát pirítunk, paprikát szórunk
Bográcsban kisütjük a szalonnát, szórunk rá egy fej apróra vágott hagymát, és megpirítjuk. Mikor barnulni kezd, öntünk rá 1 dl vizet. Felforraljuk és megsz
Tisztítsuk meg a borjúfodrot, majd fél órán keresztül főzzük, végül daraboljuk fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymát, paprikát, paradicsompürét, fokhagymát
Bográcsban zsírt olvasztunk, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel, majd belerakjuk a húsokat. Felöntjük v
Bográcsban zsírt olvasztunk és megpirítjuk benne a hagymát. Beletesszük a feldarabolt, hártya nélküli heréket, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük v
Bográcsba vizet öntünk és beletesszük az apróra vágott hagymát, hogy megpuhuljon. Hozzáadjuk a felkockázott húst, szalonnát, és felöntjük vízzel. Fokhagym
Belsőségeket apróra vágjuk és megmossuk. 1-2 hagymát belevágunk a bográcsba, zsírban megfonnyasztjuk és belerakjuk a belsőségeket. Felöntjük vízzel, belete
Ugrás a lap tetejére >>