A rizst pirítsuk meg zsiradék nélkül, majd hűtsük le, és tegyük kávédarálóba, és őröljük meg. Az ázsiai alaplevet forraljuk fel a rizsborral és a szója
A wok-ban megpirítjuk a felszeletelt kolbászt, majd hozzáadjuk a szójaszószt. Ha besűrűsödött, belekeverjük a felaprított hagymát, a zöldborsót, az ananász
A rizst és a halalaplevet egy wok-ba tesszük, majd miután felforrt, még egy órát főzzük. Ezután sózzuk, hozzáadjuk a kolbászt, a rákot, a koriandert és az
A riszt forrázzuk le. A borjúalaplevet keverjük össze az ázsiai alaplével, a szójaszósszal és a rizsborral. A keveréket a rizzsel együtt tegyük fazékba, és
A megtisztított és felszeletelt gombát 2 percen át olajban sütjük, majd kivesszük. A feldarabolt zöldségeket lassan adagolva, keverés mellett átsütjük, majd
Először alaposan süssük át a darált húst, majd öntsük le a zaftját. Ezután a rizst és a tésztát süssük meg a vajon, amíg aranysárga nem lesz. Ezután ö
A főtt krumplit meghámozzuk, összetörjük, majd hozzáadjuk a rizst, a lisztet, a felvert tojásokat, a felaprózott petrezselymet, az összepréselt fokhagymát, és
Szedjük leveleire a káposztát, mossuk meg és sós vízben néhány percig pároljuk, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagymát pároljuk meg a zsíron, majd
Ugrás a lap tetejére >>