A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, majd a wok-ban ropogósra sütjük, és félretesszük. Ezután a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát
A rizst puhára főzzük, a húst pedig felcsíkozzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük az ötfűszer-port, a keményítőt, egy tojást és a cukrot, majd az egészet elk
Zsírral bélelt tepsibe rakjuk a bőrénél beirdalt karajt, besózzuk, sütés közben zsírjával locsoljuk, végül arany barnára sütjük.
A garnélákat bevágjuk, kissé kilapítjuk, majd megkenjük őket a földimogyoróvajas chiliszósszal. A tésztalapokat a vajjal bekenjük, majd rátesszük a garnél
A wok-ban megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, majd félretesszük, helyére pedig a felkockázott tofut tesszük. Aranybarnára sütjük, majd ezt is félretessz
Kókusmártás:
Keverjük össze a kóksukrémet, a lime-levet, a gyömbért, a pálmacukrot és a csilit, és lassan forraljuk fel. vegyük kisebbre a lángot, és főz
Melegítsük elő a grillsütőt.
Mártás:
Keverjük össze robotgépben a mogyoróhagymát, a csilit, a fokhagymát és a koriandergyökeret.
Az olajat hevítsük
A lisztet keverjük össze 1 tk. sóval, reszeljünk bele 2 ek. ghít. A tojást verjük fel 2,5 dl vízzel, és öntsük a liszthez, és keverjük össze. Gyúrjuk tész
Ugrás a lap tetejére >>