A tésztát 10 percig forró
vízben áztatjuk, majd a wok-ban ropogósra sütjük, és félretesszük. Ezután a felaprózott
hagymát és az összepréselt
fokhagymát megpirítjuk benne, majd hozzáadjuk a feldarabolt húst, a
gombát, a felaprózott
chilit, a rákot és a felszeletelt új
hagymát. Egy tálban összekeverjük a
limelevet, a
szójaszószt, a halszószt, a
rizsecetet és a cukrot, majd felöntjük vele a wok-ot. Eközben egy másik serpenyőben a felvert
tojásból omlettet sütünk, amit felgöngyölünk, és felcsíkozzuk. Végül a tésztát, az omlettet és a húsos keveréket összekeverjük, majd megszórjuk a
korianderrel és az új
hagyma csíkokkal, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>