A szalonnát ropogósra pirítjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a szalonnához adjuk, és megpároljuk.
A szilvát félbevágjuk, magját kiszedjük, majd egy tűzáll
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Főzzük meg a tésztát sós vízben, majd szűrjük le. A megfőtt húst keverjük össze a paradicsompürével, sóval, borssal
A tojásokat karikákra vágjuk, a húst finomra daráljuk, a gombát megtisztítjuk, majd a vaj felén megfuttatjuk. Hozzákeverjük a húst, majd megvárjuk, amíg kih
A zöldbabot sós vízben, a szódabikarbónával megfőzzük. 12 szál zöldbabot félreteszünk, a többit 3-4 cm-esre vágjuk.
A besamel készítése: a Rama marga
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, lesózzuk, először lisztbe, majd tejjel kevert tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A májat megmossuk, felszeleteljük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Sütés után, ízlés szerint megsózzu
A cukkini hosszában vágjuk szeletekre. A kesudiót keverjük össze a reszelt sajttal, a koriandert vágjuk apróra, és keverjük a sajthoz. A tojást verjük verjük
1 dkg porcukrot elkeverünk 8 dkg liszttel, majd hozzáadjuk a bort is. A tojásfehérjét felverjük, és a tésztába forgatjuk.
A szilvát megmossuk, leszárítjuk, m
Ugrás a lap tetejére >>