A karfiolt alaposan megmossuk, szétszedjük, és puhára főzzük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. A leveskockát 2 dl vízzel elkeverjük, majd a hag
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, a felét egy tűzálló tálba tesszük, rászórjuk a leöblített rizs felét, elrendezzük rajta a fele megtisztított gombát
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott chilit és a felkockázott padlizsánt. Ezután megszór
A húst csíkozzuk fel, és tegyük egy tálba. A fokhagymát vágjuk szeletekre, a hagymát kockázzuk fel, és keverjük össze őket a borssal, a halssszal, a vörösb
A babot leszűrjük és alaposan átöblítjük.
A tésztát a megfelelő módon sótlan vízben főzzük ki, szűrjük le és rakjuk egy kikent tűzálló tálba.
A da
Zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk a wokban a szezámmagot, majd egy tálba helyezve kihűtjük. Megtisztítjuk a hozzávalókat; a cukorborsó szálait eltávo
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Meghintjük a pirospaprikával, majd beletesszük a felszeletelt húst.
A felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd meghintjük pirospaprikával, és hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát. Ezután beletesszük a felkockázo
Ugrás a lap tetejére >>