A zsír felén megpirítjuk a hagymát, paprikát, paradicsompürét, és felöntjük vízzel. A felaprított csontot a lébe rakjuk, és kb. 1 órán át főzzük. Ezut
Zsírban megpirítjuk a felkarikázott hagymát, és megfűszerezzük. Adjuk hozzá a felkockázott májat, és a paprikát, és az egészet pirítsuk meg.
A zsír 1/3-ában megpirítjuk a hagymát, paprikát, paradicsompürét, felöntjük vízzel, és párolódni hagyjuk. A lébe rakjuk a feldarabolt csontot, 40 percig fő
Elkészítése ugyan az, mint a pirított borjúszeletek magyarosan receptjének, egy kis eltéréssel. A májat feldaraboljuk, lisztbe panírozzuk, és a hús zsírjába
A húst feldaraboljuk, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, majd zsírban megsütjük. A hús zsírjának a felét összekeverjük vízzel, hozzáadjuk a vajat,
A fokhagymát tisztítsuk meg, és vágjuk apróra. Az újhagymát karikázzuk fel. Az uborkát mossuk meg, és vágjuk csíkokra. A paradicsomok héját vegyük le, és
A répát pucoljuk meg és vágjuk vékony csíkokra. Az újhagymát hat részre szeljük, a snidlinget pedig 5 centis darabokra vágjuk. Egy wokban hevítsünk olajat é
Felvágjuk a vesét és eltávolítjuk belőle a csatornákat. Szép, vékony szeletekre daraboljuk. A gombárt megmosszuk, megtisztítjuk, eltávolítjük a tönkjét é
Ugrás a lap tetejére >>