» 450 g sárgarépa » 250 g újhagyma » 1 köteg snidling » 3 ek. napraforgóolaj » só és bors » 0,5 dl víz
A répát pucoljuk meg és vágjuk vékony csíkokra. Az újhagymát hat részre szeljük, a snidlinget pedig 5 centis darabokra vágjuk. Egy wokban hevítsünk olajat és hirtelen folyamatos kevergetés mellett néhány perc alatt pirítsuk meg benne e zöldségeket. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Locsoljuk meg a vízzel és néhány perc alatt készre is sütjük. Egytálételként vagy grillezett húsok mellé is tálalhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom