A tésztát sós vízben puhára főzzük. A paradicsomot meghámozzuk, felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Ezután a három hozzávalót egy kivajazott jénaiba ré
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
A csirkét vágjuk csíkokra, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután a vajon süssük meg, amíg aranysárga nem lesz. A visszamaradt zaftban pirítsuk meg a rizst
Egy kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát, majd öntsük rá a rizst, és keverjük 3 percig. Öntsük rá a bort, és kevergetve főzzük 10 per
A vöröshagymát meghámozzuk, a kolbász héját leszedjük, majd mindkettőt ledaráljuk, és egy tálba tesszük. Ehhez öntjük hozzá a tejfölt, az olajat, sóval,
A szalonnát szeletekre vágjuk, majd hozzáadjuk a megpucolt hagymákat, és felhevített olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozz
A szalonnát vágd csíkokra vagy apró kockákra, a burgonyát hámozd meg, karikázd fel, a hagymát tisztítsd meg és azt is karikázd fel. A szalonnát süsd pirosra
Vásárláskor ügyeljünk arra, hogy a párizsin rajta legyen a bőr, mert csak így lehet felhasználni. És ne túl vékony szeleteket vegyünk. Hevítsük fel a zsír
Ugrás a lap tetejére >>