Feldaraboljuk a nyulat, majd sós-ecetes vízben 10 percig abároljuk. Zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk benne. Felöntjük egy kevés vízzel és amikor forr
Nyulat feldaraboljuk, majd fokhagymás-sós-babérleveles vízben 10 percig abároljuk. Bográcsban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és beletesszük a h
Húst feldaraboljuk, hagymát felszeleteljük. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba, felhevítjük, megdinsztel
A nyulat sóval, babérlevéllel és fokhagymával felfőtt vízben 15 percig abároljuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk paprikával, felöntjük vízzel és be
Vágjuk össze a húst, és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük készre.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő:
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a felszeletelt gombát.
A tojásokat verjük fel, majd a metélőhagymát adjuk hozzá és sózzuk- borsozzuk.
Forrósítsuk fel a vajat habosra egy közepes serpenyőben. A tojást hozzáönt
Az összevágott hagymát az olívaolajon futtassuk meg, majd keverjük hozzá a csíkokra vágott paprikákat és süssük 10 percig. Ezután dolgozzuk hozzá a paradics
Ugrás a lap tetejére >>