Mossuk meg a csirkét és vékonyan csíkozzuk fel.
Kezdjük el hevíteni a vajon a rizst és a tésztát. Addig süssük, amíg aranybarna nem lesz. Öntsük fel 3 deci
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Zsírral kevert vízzel loc
Tisztítsuk meg, daraboljuk fel a csirkét és sóval, valamint borssal dörzsöljük be. Ez után olívaolajon 10 perc alatt minkét oldalát jól süssük meg, majd teg
A halat kb. 2X2 cm-es kockákra vágjuk és összekeverjük a kínai fűszerkeverékkel.A pak choit szétszedjük, megmossuk a leveleket, majd eltávolítjuk róla a szá
Sekély porcelántálba rakjuk a halfiléket. Az ecetet és olajat keverjük össze, majd sózzuk- borsozzuk. Öntsük a halra és forgassuk meg benne jól. Takarjuk le
Zöldolíva-tapenade:
1,5 csésze magozott zöld olívabogyó, fél csésze friss petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva, 1 ek. sóban tartósított kapribogy
A nógrádi sertéspaprikához elkészítünk egy hagyományos sertéspaprikást sertéshúsból. Amikor ez elkészült, beletesszük a zöldbabot, majd az egészet alapo
Beáztatjuk a zsemlét, hozzáadjuk a húshoz és együtt ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk és pirospaprikázzuk ízlés szerint, majd hozzáadjuk a lereszelt vagy apróra
Ugrás a lap tetejére >>