Sekély porcelántálba rakjuk a halfiléket. Az
ecetet és olajat keverjük össze, majd
sózzuk-
borsozzuk. Öntsük a halra és forgassuk meg benne jól. Takarjuk le és 1 órára rakjuk a hűtőbe. Forrósítsunk fel egy bordázott aljú serpenyőt. A pácból vegyük ki a halszeleteket és 2-3 percig mindkét oldalukat süssük. Belül maradjon rózsaszínű a hús. Vegyük ki a halakat és rakjuk félre. A
tojásokat főzzük 5-6 percig, majd hűtsük le és hámozzuk meg őket. Vágjuk a
tojásokat ketté. Forrósítsuk fel a páclevet. Tegyük tányérra a halszeleteket, a te
tejükre rakjunk 1-1 fél
tojást és a páclével öntözzük meg. Tálalhatjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>