Bográcsban zsírt olvasztunk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a pirospaprikát, és belerakjuk a húst. Dobunk rá pár zöldpaprikát, paradicsomot é
A belsőségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fokhagymát, paradicsompürét, paprikát, paradicsomot, fűszereket, és tovább pirít
Húst felcsíkozzuk, szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymás összepréseljük. Vöröshagymát felaprítjuk, gombát csíkokra vágjuk. Paprikát szintén felcsíkozzu
Elkészítését lásd, az erdélyi tokánynál, csak itt szalonna helyett gombát használjunk.
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a köményt és a pirospaprikát is. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst. Miu
A hagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, hozzáadjuk a lisztezett húst, és megpirítjuk. A mártást, vörösbort, paradicsomot, 4 dkg vajat összekeverjü
A húst tisztítsuk meg és vágjuk ujjnyi szeletekre.
A répát rakjuk bele egy edénybe, rétegezzük rá a húst és a sárgabarackbefőttet a levével együtt. Helye
A felkockázott húst másfél órán keresztül főzzük, majd leszűrjük, főzőlevét félretesszük. A káposzta leveleit 15 percig forró vízbe tesszük, majd kiny
Ugrás a lap tetejére >>