Húst felcsíkozzuk,
szalonnát apróra vágjuk, a
fokhagymás összepréseljük. Vörös
hagymát felaprítjuk,
gombát csíkokra vágjuk.
paprikát szintén felcsíkozzuk,
paradicsomot cikkekre szeleteljük.
majoránnát apróra vágjuk.
Bog
rácsban kisütjük a
szalonnát, beleszórjuk a
hagymát és a
fokhagymát, majd lepirítjuk őket. Kevés piros
paprikát adunk hozzá, ezután a húst is beletesszük. Fűszerezzük és saját levében pároljuk. Zöldségeket akkor adjuk hozzá, ha a hús már félig puha. Összerázzuk az ételt,
majoránnával, piros
paprikával fűszerezzük, őrölt
köménymagot adunk hozzá, és addig pároljuk, amíg minden megpuhul. Ekkor egy kevés
lisztet, alaposan összekeverjük és forrón tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>