A padlizsánt meghámozzuk, majd kisujjnyi vastagságúra vágjuk. Besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk. Utána leitatjuk róla a nedvességet, bepanírozzuk, és olaj
A megtisztított gombát először ecetes, majd sima vízben mossuk meg, végül pedig csöpögtessük le. Vágjuk fel és az olajon, lefedve pároljuk, majd dolgozzuk ho
Az egyik hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. Belekeverjük a sajtot, és az ízesítőket.
A burgonyákat kettévágjuk, és közepüket kivájjuk. A kiváj
A zsemlét hosszában félujjnyi szeletekre vágjuk. Belemártjuk a borba, majd a maradék bort kikeverjük a tojással. Megsózzuk, hozzáadjuk a cukrot, és annyi liszt
A szójaolajban megsütjük az előzőleg megtisztított és apróra feldarabolt fokhagymát és gyömbért, valamint a szárától és a magoktól megszabadított csilip
A kacsamellek bőrét felszurkáljuk, majd egy tálba tesszük. Egy másik tálban összekeverjük az összepréselt fokhagymát, a chilikrémet, a mézet, a szójaszósz
A malac lábait eltávolítjuk, a nyaki gerincnél beirdaljuk, jól megfűszerezzük, és pihenni hagyjuk. Zsírozott tepsibe fektetjük, és zsírral locsolva elkezdjük
A megtisztított pak choi leveleket feltekerjük, majd így csíkokra vágjuk, és a wok-ban felmelegített olajba tesszük. Amint ropogósra sültek, lecsöpögtetjük r
Ugrás a lap tetejére >>