Húst csíkokra vágjuk. Hagymát karikára szeleteljük, zöldpaprikát csíkokra vágjuk. Paradicsomot cikkekre szeleteljük, fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. Ro
A hagymát, a paradicsomot, a paprikát és a tarját felkockázzuk, majd olajon megpirítjuk. Eközben a tésztát megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Tá
Kockázzuk fel a húst, sóval és borssal szórjuk meg, majd kezdjük el sütni az olívaolajon. Keverjük hozzá a felszeletelt gombát és a hagymát, a felaprított p
Olajon futtassuk meg az apróra vágott vöröshagymát, öntsük rá a rizst, és pirítsuk 3 percig. Öntsük fel a levessel. Főzzük 10 percig, majd adjuk hozzá a va
A héjában főtt, tisztított burgonyát karkára vágjuk, és kivajazott tűzálló edénybe tesszük. A tejfölt a reszelt sajttal, tojással és sóval elkeverjük,
A burgonyát megpucoljuk, megfőzzük, majd karikákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd a burgonyát beletesszük, rászórjuk a sajtot, és kis darabokban
A tésztát megfelelően kifőzzük és leszűrjük.
Kenjünk ki egy edényt vajjal és rakjuk bele a csirkét. Öntsük fel a levesekkel és keverjük bele a túrót é
A darált húst sós lobogó vízben megfőzzük és leszűrjük, majd összedolgozzuk a keksszel, a szósszal és a tojással. Ezután lapos pogácsákat képezünk bel
Ugrás a lap tetejére >>