A húst felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Fatálra helyezzük a vegyes salátát, közepére sült burgonyát teszünk, majd e
A gombát leforrázzuk, majd kb. 20 percig a vízben áztatjuk. A felcsíkozott húst forrásban lévő vízbe tesszük 5 percre, majd áttesszük egy wok-ba, és ott pir
A húst felszeleteljük, majd megpirítjuk a wok-ban, és hozzáadjuk a felkockázott padlizsánt és az összepréselt fokhagymát. Kb. 5 perc után beletesszük a daiko
Fogunk egy tálat, beletesszük a keményítőt, a szójaszószt, a rizsbort, a cukrot és a fahéjat, majd az egészet alaposan elkeverjük, és eloszlatjuk a felszelet
Dolgozzuk össze a sót a köménnyel, a paprikákkal, a borssal és pácoljuk be vele a húst.
A felszeletelt hagymát és a felcsíkozott paprikát rakjuk egy edénybe
Sertéskarajt sóval és borssal meghintjük, majd húsklopfolóval kiverjük. Szalonnát vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát felkockázzuk, és ezt tesszük a zö
A húst, zöldségeket, fűszeres vízben feltesszük főni. Ha megpuhult a hús, leszűrjük a levét, a húst feldaraboljuk, és egy lábosba tesszük, majd ráöntjük
A bőrkét, a fejhúst, a füleket megkapargatom, megtisztítom. A körmöket nem hagyom a hentesnek bárdolni, azt magam vágom öt felé (először kettévágom a térd
Ugrás a lap tetejére >>