» 1,5 dkg szárított kínai gomba » 45 dkg sertéskaraj » 2 ek. olaj » 1-1 piros, zöld és sárga paprika » 1 vöröshagyma » 4 ek. osztrigaszósz
A gombát leforrázzuk, majd kb. 20 percig a vízben áztatjuk. A felcsíkozott húst forrásban lévő vízbe tesszük 5 percre, majd áttesszük egy wok-ba, és ott pirítjuk tovább. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a felcsíkozott paprikát és a felkarikázott hagymát. Kb. újabb 5 perc elteltével hozzáadjuk az osztrigaszószt, majd átforgatjuk többször, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom