A besózott oldalast 2-3 órára vízbe áztatjuk, majd egy liter vízben kb. 2 órát főzzük. Eközben egy jénaiban megolvasztjuk a zsírt, belerétegezzük a káposz
A húsokat megmossuk, feldaraboljuk, megfűszerezzük, és feltesszük főni. Rántást készítünk zsírból, és lisztből, majd hozzáadjuk a hagymát, citromhéjat,
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, és a húst. Pár dl vízzel felöntjük, és ha már puha a hús, a tejföllel kevert lisztet és a citrom
Marhahúst felkockázzuk. Vöröshagymát vékony karikára szeleteljük, burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fejes káposztát legyaluljuk, petrezselyemgyökeret
A bárányhúst zsiradék nélkül megpirítjuk a wok-ban, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a koriandert, a köményt és a felkarikázott hagymát. Kb. 5
A brokkolirózsákat kb. fél percig blansírozzuk, majd félretesszük. A wok-ban megpirítjuk a mogyoróhagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a brokkolit, és n
A felcsíkozott húst megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a hosszában elvágott bébikukoricát és a zöldborsót. Kb. 5-6 perc elteltével hozzákeverjük a méz
A wokban megpirítjuk a felcsíkozott csirkemellet, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a köményt, a gyömbért és a felaprózott chilit. Az egészet jól
Ugrás a lap tetejére >>