A
paradicsomokat mossuk meg, vágjuk le a te
tejüket, a belsejüket vájjuk ki. A
káposzta külső leveleit szedjük le, vágjuk félbe, szedjük ki a torzsát, és a leveleket vágjuk csíkokra. Hevítsük fel az olajat, pároljuk meg benne a képosztát a
gyömbérrel, a hoiszinmártással, a halszósszal. Amikor megpuhult töltsük meg vele a
paradicsomokat, majd tegyük hármasával egy-egy bambuszkosárba. Szórjuk meg csíkokra vágott
gyömbérrel. Forrósítsunk vizet a wokban, és állítsuk fölé az egymásra helyezett kosarakat. Fedjük le, és 10 perc után cseréljük fel a kosarakat. Pároljuk még 10 percig. A
paradicsomokat csepegtessük meg kevés
korianderolajjal, és szórjuk meg apróra vágott
korianderrel.
Elkészítési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>