A húst feldaraboljuk, majd
sóval,
borssak ízesítjük. Hozzáöntjük a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Beletesszük a borjúlábat, a
hagymát, a
zellert, a kakukkfüvet és a babért, majd lassú tűzön 40 percig főzzük.
A répát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A húst lehabozzuk, majd hozzáadjuk a répát, és még 20 percig főzzük. Utána kiszedjük a húst, kicsontozzuk, majd csíkokra vágjuk,és a répával együtt egy mély tálba tesszük.
A
tojásfehérjét habbá verjük, majd a húslébe belekeverjük, és 1 percig főzzük. Leszűrjük, és megvárjuk, amíg kihűl. Utána a húsra öntjük, és hűtőbe tesszük.
Tálra borítva tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>