Rakjuk a halat porcelántálba és a teriyaki szószt öntsük rá. Takarjuk le és rakjuk 2 órára a hűtőbe. Az olajat mindeközben forrósítsuk fel. 1-2 perc alatt pirítsuk meg benne a gyömbért. Vegyük ki szűrőkanál segítségével és egy törlőkendővel itassuk le róla az olajat. Egy bordás aljú serpenyőt forrósítsunk fel. Bőrös oldalukkal lefelé fordítva tegyük bele a pácléből kivett halakat.2-3 percig süssük, fordítsuk meg őket és süssük további 1-2 percig. Rakjuk a halszeleteket négy tányérra, a páclét öntsük a serpenyőbe, 1-2 percig forraljuk, majd öntsük a halakra. Tálalhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom