A felszeletelt gombát és az összepréselt fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát és a felcsíkozott kínai kelt. Amikor a k
A hozzávalókat először megtisztítjuk és feldaraboljuk, a póréhagymából 20 grammot külön rakunk, mert később kell a húsgombócokhoz, a többit vékony csík
Az összepréselt fokhagymát és a gyömbért megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a felcsíkozott újhagymát, a cukorborsót, a tofut és a szószokat is. Az egé
A tésztát forró vízben 5 percig áztatjuk, majd lehűtjük és 5 cm-es darabokra felvágjuk. A wok-ban megmelegített olajba tesszük az összepréselt fokhagymát, a
A szójaszószt, a zöldcitromlevet, a kókusztejet és a curryport összekeverjük a fűszeres szószhoz. Ezalatt kifőzzük a mie tésztát, ha elkészült lecsepegtetj
A rizst a kurkumával ízesített vízben puhára főzzük. Eközben a felszeletelt cukkinit a wok-ban pirítani kezdjük, majd beletesszük a felcsíkozott paprikát és
A bélszínt megtisztítjuk, hosszában bevágjuk, szétnyitjuk, majd vékonyra kiveregetjük. A tojásból a velővel rántottát sütünk, megvárjuk, amíg kihűl, maj
2 evőkanál olajat felhevítünk, majd állandó keverés mellett megfuttatjuk rajta a tarhonyát. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, és lefedve félig megpárol
Ugrás a lap tetejére >>