A tésztát forró
vízben 5 percig áztatjuk, majd lehűtjük és 5 cm-es darabokra felvágjuk. A wok-ban megmelegített olajba tesszük az összepréselt
fokhagymát, a
gyömbért, a felszeletelt
gombát, a felaprózott új
hagymát és répát, valamint a babcsírát. 1-2 perc után hozzáadjuk a szezámolajat, a
rizsbort, a
szójaszószt, a
koriandert és a
mentát. Az egészet elkeverjük, majd levesszük a tűzről, és hozzákeverjük az üvegtésztát. A keményítőt kevés
vízzel elkeverjük, majd a tekercsek széleit bekenjük vele. Ezután a tölteléket tesszük a lapra, majd behajtogatjuk és feltekerjük őket. Az összeset készre sütjük a wok-ban, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>