Fogunk egy tálat, beletesszük a mézet, majd hozzákeverjük a szójaszószt, a fűszerport, a mirint és az összepréselt fokhagymát. A combokat három helyen bevagd
A felcsíkozott húst és az összepréselt fokhagymát a wok-ba tesszük, majd néhány perc múlva hozzáadjuk a felcsíkozott paprikát és káposztát, a cukorborsót
A wokban felmelegített olajban megpirítjuk a felaprózott csirkemellet, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és az okracsöeveket. A
A megtisztított csirkemájról távolítsd el az inakat,és vágd falatka nagyságúra.Egy nagy lábosban olvaszd fel a vajat,majd 5 perc alatt párold meg benne a mogyo
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a húst süssük 5-8 percen át. Ezután öntsük fel a lev
A húst mossuk meg, és vágjuk csíkokra. A hagymát vágjuk apró kockákra. A tököt, a kukoricát és a zellert is vágjuk csíkokra, majd forgassuk össze a hússal
A wokban felforrósított olajban átsütjük a csíkokra szeletelt csirkemellfilét sóval, borssal és curryporral fűszerezzük. Ha megsült kiszedjük, melegen tárol
Engedjük fel a zöldségeket, a csirkét süssük ki és vágjuk apró darabokra.
Készítsük el a megfelelő módon a besamelmártást 2,5 deci tejjel, kakukkfűvel p
Ugrás a lap tetejére >>