Busa törzsét szeletekre vágjuk. Fokhagymát pépesre nyomjuk, kaprot és petrezselymet apróra vágjuk. Halszeleteket megsózzuk és bekenjük a fokhagymával. Egyik c
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a tejszínt is főzni kezdjük, amint felforrt, hozzákeverjük a fűszernövényeket, a paprikát, a petrezselym
A lisztet dolgozzuk össze a tojással, egy csipet sóval és egy kis vízzel. Formáljunk belőle cipót és gyúrjuk negyed órán keresztül. Válasszuk négy részre,
A halfilét hideg vízzel leöblítjük, majd kb. 2-3 cm-es kockákra vágjuk, és rászórjuk a fűszerkeveréket. A megtisztított kelkáposztát- a torzsa eltávolít
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját h
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját h
A céklákat alufóliába tesszük, majd puhára sütjük, és meghámozzuk. Eközben a halat megszórjuk a sóval, borssal, olívaolajat locsolunk rá, majd grillen kés
A chiliolajban és a vajban megpirítjuk a feldarabolt ceruzababot, a felkarikázott mogyoróhagymát, az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt gombát. Ezután b
Ugrás a lap tetejére >>