Gombát felcsíkozzuk, szalonnát felkockázzuk. Fűszernövényeket felaprózzuk, fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Szalonnát a bográcsba dobjuk és üvegesre sütj
A hagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, és rátesszük a felkockázott húst. Megpirítjuk, majd felengedjük egy kevés víz
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd egy edénybe helyezzük.
A hús
Melegítsük elő a grillsütőt. A húst klopfoljuk ki. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a parmezánt, a citromhéjat és a szardellát. Egy másik t
A felaprított húst elkezdjük főzni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sót, borsot, és kb. ¾ órán át főzzük. Rántást készítünk lisztből, zsírból, v
A csontról lefejtjük a húst, és sós, zöldséges vízben megfőzzük. Ezután a húst feldaraboljuk, lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába p
Tisztítsuk meg a borjúfodrot, majd fél órán keresztül főzzük, végül daraboljuk fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymát, fokhagymát, paradicsomot, petrezselymet,
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. Először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és meg
Ugrás a lap tetejére >>