A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a petrezselymet, és a velőt is. Megfűszerezzük az egészet, az összekevert tojásokat ráöntjük, végül rántottát süt
Megtisztítjuk a veséket, felszeleteljük, megsózzuk, morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. Elkészítjük a fűszeres vajat, és hozzá tálaljuk.
Tisztítsuk meg a húst és pácoljuk be a fűszerkeverékkel. A vajon körülbelül 3 perc alatt süssük meg mindkét oldalát. Ezután locsoljuk meg a borral, dolgozzu
Elkezdjük hevíteni a felkockázott szalonnát és megpároljuk benne az összevágott hagymákat, majd hozzádolgozzuk a káposztát a levével, valamint a meghámozott
Hagymát apróra vágjuk, zsírt teszünk a bográcsba és megdinszteljük rajta, majd megszórjuk pirospaprikával. Beleöntjük a borsót, összekeverjük a paprikás h
A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, fehérbort, fűszereket, és puhára pároljuk benne a felcsíkozott húst. Ha a hús megpuhu
A húst felcsíkozzuk, majd elkeverjük a ketchuppal és a szójaszósszal. A színes borsokat mozsárban összetörjük, majd egy tányérra tesszük, és ebben megforga
Alaposan mossuk át a húst és rakjuk bele egy párolóedénybe. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borssal fűszerezzük. A francia hagyma- és gomb
Ugrás a lap tetejére >>