A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és megfőzzük benne a felkockázott húst. Végül beletesszük a lecs
Vöröshagymát apróra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Fokhagymát vékonyra szeljük, húst felkockázzuk.
Szalonnát a bográcsba tesszük, zsírjára sütjük. P
A húst felszeleteljük, sózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsomot, felöntjük vízzel, és a hú
Csirkét összevágjuk. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk. Paradicsomot összevágjuk. Bográcsban zsíron megdinszteljük a hagymát, erre tesszük
A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig főzzük, majd feldaraboljuk, és ismét felrakjuk főni 4 órán keresztül a sós vízbe. A szalonnát megpirítjuk a zs
A békacombokat vajon addig pároljuk, amíg teljesen megpuhulnak, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízzel, rászórjuk a felaprózott petrezselymet, majd ha
A húst szeleteljük fel. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, majd adjuk hozzá a currypasztát, és kevergetve pirítsuk meg. Öntsük rá a kókusztejet, és forralju
A bélszínt felszeleteljük, és kicsit kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben megsütjük. A hús akkor lesz jó, ha véres húslé kezd szivá
Ugrás a lap tetejére >>