Az árpát főzzük 20 percen keresztül bő, sós vízben. Szűrjük le, és főzzük tovább a kókusztejben. A halpasztát keverjük össze a vízzel, és adjuk az ár
Olvasszuk ki a rákokat, a farkakat törjük le, és vegyük ki a húst. A rákhúst daraboljuk fel. A fokhagymát és a hagymát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra.
Kissé főzzük meg a tésztát és szűrjük át.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felaprított paprikát. Ezután
A húst kockázzuk fel, a fokhagymát és a hagymát vágjuk apróra. Pirítsuk meg a fokhagymát és a hagymát a zöldségekkel a földimogyoró-olajon. Adjuk hozzá a
A vékony szeletekre vágott bárányhúst beleforgatjuk az összetört koriandermag, szecsuáni bors, csilipaprika és a csillag ánizs keverékébe, majd belerakjuk az
A megtisztított és feldarabolt zöldségeket 5 percen át, állandó kevergetés közben kissé megsütjük, majd hozzáöntjük a zöldséglevest. Ehhez sót és borso
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk és a póréhagymát, a cukkinit csíkokra, míg a paprikát kockákra daraboljuk, majd forró olajban, keverés mellett előbb á
A padlizsánokat villával megböködjük, bekenjük olajjal, majd sütőben puhára sütjük őket. Ezután meghámozzuk, kimagozzuk őket. Közben a fokhagymát olajban
Ugrás a lap tetejére >>