Olvasszuk ki a rákokat, a farkakat törjük le, és vegyük ki a húst. A rákhúst daraboljuk fel. A
fokhagymát és a
hagymát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. Keverjük a rákhús közé, és ízesítsük a fűszerekkel és a
chiliszósszal. Hevítsük fel a wokban az olajat, és pirítsuk meg benne a rákkeveréket 3-4 perc alatt. Az
articsókát csepegtessük le, és vágjuk kockára, majd az ázsiai alaplével együtt tegyük a wokba. Pároljuk a rákkeverékkel mg 1-2 percig. A kukorica
lisztet keverjük el egy kevés hideg
vízzel, és sűrítsük be vele a rákos keveréket. Tegyük tányérokba, és díszítsük
uborkaszeletekkel.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>