» 300 g cukorborsó » 4 sárgarépa » 1 szál póréhagyma » 300 g szójababcsíra » 50 g hántolt piritott szezámmag » 100 g rákszirom » 1 csomó metélőfokhagyma vagy metélőhagyma » 250 ml édes-savanyú Ázsiai-szósz » 300 g konzerv bambuszcsíkok » 4 ek. étolaj » 100 ml zöldségleves » só » frissen őrölt bors » étolaj a sütéshez
A megtisztított és feldarabolt zöldségeket 5 percen át, állandó kevergetés közben kissé megsütjük, majd hozzáöntjük a zöldséglevest. Ehhez sót és borsot adunk, majd beleöntjük az édes-savanyú szószt is. Ezután forró olajban a rákszirmot is megsütjük, és a zöldségek mellé helyezve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom