A hagymákat felszeleteljük, olajon megfuttatjuk, majd félretesszük. Közben a felkockázott burgonyát beáztatjuk, majd a vörösborban a hagymákkal megfőzzük. Am
A krumplit pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és reszeljük le. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Hevítsük fel a mogyoró-olajat és kanal
A húst és a csontokat egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a szemes borsot és a zöldfűszereket, majd felöntjük vízzel. Felforraljuk, a habot eltávolítjuk róla, m
A tojásokat kikeverjük a tejföllel és a sóval. A burgonyát meghámozzuk, és felkarikázzuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. A burg
Vajazzunk ki egy sütőedényt, rétegezzük bele a krumplit és hintsük meg a fűszersóval. Előmelegített sütőben negyed óráig pirítjuk.
A tojásokat összedol
A burgonyát megreszeljük, hozzáadjuk a felvert tojást, az ételízesítőt, borsot, tejet és a felaprított zellerzöldet. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a z
Húst felkockázzuk, hagymát és a szalonnát felaprózzuk. Répát karikára vágjuk. Bográcsban ropogósra sütjük a szalonnát, kiszedjük a zsírból, majd ebben m
Elkészítését lásd a marhafartő receptjénél, csak itt a mártásba zsírban pirított szalonnát, gombát is teszünk.
Ugrás a lap tetejére >>