» 2 evőkanál olívaolaj » 1 fej vöröshagyma vékony szeletekre vágva » só » 1 kiskanál friss kakukkfű » 6 szárított paradicsom olajban (lecsöpögtetve és felszeletelve) » 6 dkg parmezán (lereszelve) » 6 tojás (felverve) » őrölt fekete bors
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, szórjuk meg a kakukkfűvel és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, ha kell. Egy tálban elkeverjük a tojásban a borsot és a sajtot, majd a serpenyőbe öntjük, összekeverjük, és készre sütjük. Cikkekre vágva kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom