A csirkemellfilét mossuk meg, vágjuk kockákra, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd rakjuk egy edénybe. A levest a levesporral alaposan keverjük ö
A húst kockázzuk fel. Az ecetet keverjük össze a vörösborral, a mustárral, az olajjal és a fűszerekkel, és öntsük a húsra. Hagyjuk állni 10-15 percet. Az ol
Fogunk egy wok-ot, beletesszük a babot, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, majd sózzuk, a kurkumával és a köménnyel ízesítjük. Ezután felö
A felkockázott húst a tojásfehérjével elkevert keményítőbe tesszük 20 percre. Eközben egy másik tálban elkeverjük a szójaszószt, a cukrot és az ecetet. A
Vajat olvasszuk meg egy lábosban, és pároljuk meg az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. A csirkét forgassuk lisztbe, és tegyük a lábosba. Fedjük le, és
A csirkemellet vágjuk csíkokra, a gyömbért hámozzuk meg, és reszeljük le. A fokhagymát pucoljuk meg, és vágjuk apróra. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, é
A felkockázott húst megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a felkarikázott hagymát és a felszeletelt gombát. Kb. 5 perccel később hozzáadjuk az időközben me
A felcsíkozott húst a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a currykrémet, a tamarindkrémet és a limeleveleket. Néhán
Ugrás a lap tetejére >>