A csirkemellet vágjuk csíkokra, a gyömbért hámozzuk meg, és reszeljük le. A fokhagymát pucoljuk meg, és vágjuk apróra. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, és pirítsuk meg benne a húst 5-6 perc alatt a gyömbérrel és a fokhagymával együtt. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük gyömbér-és korianderporral. Öntsük hozzá a ketchupot, a sherryt és a pálinkát, majd kis lángon pároljuk 3-5 percig. A koriandert mossuk meg, és a leveleit csipkedjük le. A csirkét ízesítsük tabascoszósszal, majd korianderrel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom