» 500 g penne » 150 g frissen reszelt Gruyére sajt » 150 g összemorzsolt kecskesajt » 90 g frissen reszelt cheddarsajt » 125 ml zsírszegény tejszín » 2 evőkanál finomra vágott snidling » só és frissen őrölt fekete bors » bazsalikomlevelek a tálaláshoz
Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Keverjük bele a sajtokat, a tejszínt és a snidlinget. Rázzuk össze, sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillsütőt. A tésztát 4 kiolajozott edénybe tesszük és addig sütjük, amíg a tetején apró buborékok jelennek meg. Bazsalikomlevéllel megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom