A wokban felforrósított olajban átsütjük a csíkokra szeletelt
csirkemellfilét
sóval,
borssal és
curryporral fűszerezzük. Ha megsült kiszedjük, melegen tároljuk. A csíkokra vágott póré
hagymát gyakori keverés mellett átsütjük a felszeletelt
gombával, majd a kockákra szeletelt
sárgarépa kerül bele.Ezeket a sült zöldségeket is
sóval,
borssal és
curryporral ízesítjük akárcsak a kisütött húst. Hozzákeverjük a zöldségekhez a levest és a
citromlevet, fedő alatt 2-3 percig főzzük. Sűrítőanyagként a kevés
vízzel elkevert
lisztet adjuk hozzá és rövid idő alatt felfőzzük. Ezután kerül bele a már megsütött csirkehús. A
tejfölt belekeverjük az ételbe, szükség esetén újraízesítjük, majd apróra szeletelt turbolyával meghintve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>