» 1 sült csirke (kb. 1 kg) » 8 tortillalap » 20 dkg reszelt Cheddar sajt » 1 csésze enyhe zöldchilis salsaszósz » 1 csésze enyhe piros salsaszósz
A csirkét csontozzuk ki, bőrözzük le és vágjuk össze a húst.
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki és rétegezzünk az aljára két tortillalapot. Kanalazzunk rá egy kis húst, a sajt negyedével szórjuk meg és kanalazzunk rá a szószokból is. A többi hozzávalót is ugyanígy halmozzuk, a tetejére kenjünk a szószból és hintsük meg a sajttal. Előmelegített sütőben fél óra alatt készre pirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom