» 4 lapos panini » 2-3 ek. magos mustár » 12 vékony szelet, levegőn szárított olasz sonka » 6 vékony szelet olasz provolone sajt » 2 sült kaliforniai paprika, 2,5 cm-es csíkokra vágva » 2-3 marék friss bazsalikomlevél » olívaolaj
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A zsemléket vágjuk ketté, kenjük be a vágott felüket mustárral. Vágjuk a sonkát kisebb darabokra, és tegyük bele a zsemle alsó felébe. A sajtokat vágjuk félbe, majd tegyük a sonkára. Helyezzük rá a paprikát, és a bazsalikomot. A zsemle tetejét tegyük a tetejére, és nyomjuk jól össze. A külső oldalukat kenjük be olajjal, és helyezzük a grillrácsra, és süssük 5-8 percig, közben egyszer fordítsuk meg. Amikor elkészült vágjuk félbe, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 15-18 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom