Vágjuk fel a
padlizsán húsát 3 cm vastagságú darabokra.
sózzuk meg és tegyük félre.
sótól kijön a keserű íze.
hagymát vágjuk nagyobb darabokra, és aprítsuk össze a
fokhagymát.
Lábasban forrósítsuk fel az
olívaolajat, dinszteljük meg benne a vörös
hagymát,
fokhagymát.
Tisztítsuk meg a répát, és vágjuk fél cm-es szeletekre. Vágjuk félbe a zöld
paprikát, majd csíkokra. Dobjuk a lábasba, és főzzük addig, míg lec
sós állagú nem lesz.
Kockázzuk fel a
padlizsánt, és a
cukkinit is.
paradicsomot vágjuk nagyobb darabokra.
Keverjük a lábasban lévő zöldségekbe a
paradicsompürét, és vegyítsük el. Ezután mehet bele a
paradicsom és a
cukkini.
Aprítsuk finomra a
rozmaringot és a petrezselymet, és szórjuk a lábosba. Ízesítsük
sóval és
borssal, és 15 percig hagyjuk rotyogni.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>