Az őzhúst felszeleteljük, majd fél órát a tejben áztatjuk. Ezután szárazra törüljük, bepanírozzuk, és olajban készre sütjük. Végül ízlés szerint vala
A májat felkockázzuk, meglocsoljuk a konyakkal, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután vajon puhára pároljuk, a majoránnával ízesítjük, és az egészet leturmi
A gerincet ujjnyi vastagon felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és lisztbe forgatjuk. Egy kevés olajat felforrósítunk, majd a húst hirtel
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és megpároljuk benne a felkockázott húst. Végül belerakju
A hagymát vágjuk finomra, és pirítsuk meg a zsírban, majd szórjuk meg pirospaprikával, keverjük bele a zúzott fokhagymát, és a kockára vágott húst. sózzuk
A szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezen megpirítjuk a felkockázott húst, a fűszerekkel ízesítjük, majd kevés vizet
A vesepecsenyét sózzuk, borsozzuk, majd olajon megpirítjuk, közben a borókabogyót és a babérlevet is hozzáadjuk. Így sütőbe tesszük negyed órára, majd fels
A feldarabolt zellert összekeverjük az ecettel, a fokhagymával, a fahéjjal, a szegfűszeggel, rozmaringgal, sóval, majd a hússal együtt egy zacskóba tesszük, és
Ugrás a lap tetejére >>