Keverjük össze a vörösbort, a fokhagímát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a sót, borsot, és zöldfűszer-csokrot. Pácoljuk benne a combokat 48 órát.
Heví
Kipréseljük a narancsot, és a mandarint cikkekre szeljük.. A combokat előkészítjük, majd befűszerezzük. A vadnyúlcombokat lisztbe mártjuk és a felmelegített
A szalonnával megtűzdeljük a húst, és megsütjük a zsírban. A zöldségeket megpirítjuk a hús zsírjában, hozzáadjuk a paradicsomot, lisztet, fűszereket, fel
A húst négy napig pácoljuk, majd lisztbe hempergetjük, és szalonnaszeletekbe csomagoljuk. Forró vajban minden oldalát megpirítjuk, majd megfűszerezzük. Öntünk
Egy tálban összekeverjük az olajat és az összes fűszert, majd ebben pácoljuk a húst. Ezután kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradic
A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és fűszerezzük a szemes borssal, a szegfűszeggel, a borók
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérleve
Egy tálban összekeverjük a bort, a babérlevelet, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a szegfűszeget és a felszeletelt hagymát. Ebbe pácoljuk éjszakár
Ugrás a lap tetejére >>