A feldarabolt gombát a vajon negyed órát pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben a húst a zsíron 3-3 percig sütjük, ezt is sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
A húst lefejtjük a csontról, majd felkockázzuk. A szalonnát felaprítjuk, megpirítjuk, rátesszük a húst, és megfűszerezzük.
A zöldségeket felkarikázzuk, m
A húst sózzuk, a fűszerekkel és a borókabogyóval bedörzsöljük, majd a zsíron mindkét felét pirosra sütjük. Ekkor adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, majd
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a borókabogyóval bedörzsöljük, olajban megpirítjuk, és fél órára előmelegített sütőbe tesszük. Eközben összekeverjük a
Az ecetet és a bort egy lábosba töltjük, rárakjuk a felszeletelt hagymát és fűszereket, majd 5 perc forralás után lehűtjük. Ezután gőz fölött megint megme
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt, 10 percig forraljuk, sózzuk, borso
A mandulát megpirítjuk, a szilvát beáztatjuk, felforraljuk, majd a konyakkal meglocsolva félretesszük. A szarvasgerincből egy hátsó szeletet félreteszünk, a t
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután a húst lábosba tesszük, az olaj felét pedig félrerakjuk. A maradék
Ugrás a lap tetejére >>