A nyúlhúst feldaraboljuk, a gerincet elharmadoljuk, a tárkonyt a mustárba keverjük. A húst vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a bort és a levest, majd valamivel több
A hagymát felaprítjuk, és forró vajon megpirítjuk. A húst és a zöldségeket felkockázzuk, majd rátesszük a hagymára. 10 percig pirítjuk, majd ráhintjük a l
A felaprózott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Miután a hús is megpirult sózzuk, a tárkonnyal megszórjuk, és lefedve 30 per
A hagymát felaprítjuk, majd az olajon sárgára pirítjuk. A gombát szeletekre vágjuk, és rátesszük a hagymára. Sózzul, borsozzuk, majd megpároljuk.
A madarak
A madarat megmossuk, majd hideg vízben főzni kezdjük. A zöldségeket feldaraboljuk, és beletesszük a levesbe. A hagymát a borssal együtt fűszerzacskóba kötjük
A gerinc melletti húst levágjuk, a többit besózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük, majd meglocsoljuk a vajjal. A szalonna felét egy tepsibe tesszük, r
A megtisztított kacsát megfűszerezzük, zsírral bélelt tepsibe rakjuk a feldarabolt zöldségekkel, szalonnával együtt és negyed órán keresztül sütjük. A com
A nyulat egy napig az íróban pácoljuk, majd feldaraboljuk, borsozzuk és az összepréselt borókabogyóval bedörzsöljük. A zöldségeket felkockázzuk, a húsra sz
Ugrás a lap tetejére >>