A megtisztított kacsát sózzuk, borsozzuk, lelocsoljuk olajjal, és sütni kezdjük. 30 percig sütjük, közben megfordítjuk, és többször meglocsoljuk.
A hagymát
Egy lábosba tesszük a kacsát, a borsot és a feldarabolt zöldségeket, majd felöntjük sós vízzel, és kb. 50 percig így főzzük. Ezután félbevágjuk a húst,
A madarat bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal ízesítjük. Beborítjuk a szalonnával, majd 40 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk. Utá
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd a zsályával és a citromleves borókabogyóval is bedörzsöljük. Ezután a szalonnába tekerjük, majd a vajban közepes fokozaton
A combokat befűszerezzük, majd olajat hevítünk, és elősütjük benne. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a hús mellett megpirítjuk. A húst kiszedjük, a zölds
A felmelegített borba szórjuk a zselatint, elkeverjük, majd 3 órára hűtőbe tesszük. A melleket 3-4 percig olajban sütjük, sózzuk, felszeleteljük, majd a borso
A húst felcsíkozzuk, a gombát felaprózzuk, és összekeverjük a zöldségekkel és az újhagymával. A húst 3-4 percig vajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozz
A melleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat 8-8 percig olajban sütjük. A pecsenyelevet összekeverjük a borral, felforraljuk, majd hozzáöntjük a narancsl
Ugrás a lap tetejére >>