A felkockázott húst vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymákat, felöntjük ½ liter vízzel, fűszerezzük, és kb. háromnegyed órán kereszt
A májat megtisztítjuk, felszeleteljük, majd egy órára a tejbe áztatjuk. Ezután bepanírozzuk, és olajban kisütjük. Végül ízlés szerint valamilyen körettel
A húst bepácoljuk. Utána az alaplében félpuhára főzzük, majd amikor kihűlt, felszeleteljük. Lábosba tesszük, és kevés vizet adunk hozzá. A citromot és a h
A húsra szórjuk a só és a bors felét, majd egy edénybe tesszük, és rászórjuk a felaprózott hagymát, a babérlevelet és a felkockázott szalonnát. Vízzel fe
A húst négy egyforma részre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és mustárral bekenjük őket. Ezután mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát, felkarik
A hús mindkét oldalát a vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a borókabogyóval ízesítjük. Eközben a káposztát néhány percig zsíron pároljuk, majd hozzáa
A húst bepácoljuk, majd felcsavarjuk, megkötjük, és a vízzel elkevert páclében főzni kezdjük. Belekeverjük a bort, hozzáadjuk a fűszereket, az összezúzott
Egy lábosba tesszük a felaprózott leveszöldséget, a negyedelt hagymát, a babérlevelet, a borsot, a lestyánt, majd 2/3-ig megtöltjük vízzel, és így felforralj
Ugrás a lap tetejére >>