» 1 fej saláta » 15 fej kis zsenge hagyma » 500 g kifejtett zöldborsó » 1 csokor zöldfűszer » 30 g vaj » 1 kávéskanál cukor » só és bors » 1,5 dl víz » 1 csokor fimora vágott turbolya
A salátát folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és vágjuk csíkokra. A hagymát megpucoljuk és egy edénybe tesszük a salátával és a borsóval együtt. Tegyük bele a zöldfűszert, a vajat és a cukrot. Locsoljuk rá a vizet és sóval, valamint borssal ízesítjük. Ha felforrt rakjunk rá fedőt és takarékon fél óráig főzzük. Ezután vegyük ki a csokor fűszert és végül hintsük meg a turbolyával.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom